Alacant


Illa de Tabarca

Illa de Tabarca

A tan sols 8 kilòmetres del Port de Santa Pola trobem esta meravellosa i única illa, pertanyent a la ciutat d’Alacant. Encara que és la més gran de la Comunitat Valenciana, viuen durant tot l’any solament vora de 50 persones. Si la visites, gaudeix de la muralla que envolta l’illa i de les seues portes barroques, l’església, el far i de la Torre de San José. Però, sobretot, no t’oblides de pegar-te un bany a les seues aigües cristal·lines.

Xàbia

Xàbia

Xàbia és un municipi xicotet i aïllat de la Marina Alta que està format per dos nuclis de població: l’històric, amb l’origen al segle XIV; i les Duanes de la Mar, creades al segle XIX. La natura és un aspecte destacat d’esta població marítima. La costa formada per penya-segats, xicotetes platges i una mar blava i transparent, atrau cada any a milers de turistes nacionals i internacionals. Gaudeix totalment d’esta joia de la nostra terreta fent activitats de submarinisme, senderisme, rutes en bici o visites a la mar en vaixell.

Dénia

Dénia

Dénia és, amb vora de 42 mil habitants en hivern i més de 200 mil en estiu, la capital de la comarca de la Marina Alta i de la comarca històrica del Marquesat de Dénia. A l’igual que Xàbia, la seua geografia és prou rica. La ciutat compta amb localitzacions espectaculars com el Castell de Dénia, el Jaciment d’Almadrava o les muralles que envolten la ciutat. A més, podem trobar multitud de platges i cales: Punta Negra, Els Molins o El Trampolí… Llocs que s’han convertit ja en visita obligatòria dels turistes en època estival.

Altea

Altea

És un municipi valencià pertanyent a la comarca de la Marina Baixa que limita amb L’Alfàs del Pi, La Nucia i Callosa d’en Sarrià (a la mateixa comarca); i amb Calp, Benissa i Xaló (a la Marina Alta). No t’oblides de visitar el seu nucli històric, l’església ortodoxa, el Parc Natural de Serra Gelada o qualsevol de les seues fantàstiques platges. Altea és un dels municipis més bonics i espectaculars de la Comunitat, visita’l i al·lucinaràs.

València


Cullera

Cullera

El municipi de Cullera, a 30 km de València capital, està situat en la ribera del riu Xúquer i al costat del mar Mediterrani. A causa de la seua història, és una ciutat amb un grandíssim patrimoni historicoartístic. En ella podem trobar un castell edificat per àrabs sobre ruïnes iberes i romanes, vàries esglésies i ermites i a muntó de llocs més d’interés cultural. A més, pots visitar qualsevol de les seues meravelloses platges. En té onze!

Gandia

Gandia

Gandia és un municipi de la comarca valenciana de la Safor, de més de 2.000 habitants, situat a la vora del riu d’Alcoi, als peus de la Falconera. Gandia compta amb més de 5 quilòmetres de costa i més de 500.000m2 de fina arena on prendre el sol este estiu a més d’una ciutat molt especial amb el seu centre històric lligat a la família valenciana més universal, Els Borgia.

Castelló


Benicarló

Benicarló

Benicarló és una ciutat al nord del País Valencià, a la comarca del Baix Maestrat. Limita amb Vinaròs, Càlig i Peníscola, així com amb la Mar Mediterrània. La costa és resseguida per les platges de la Mar Xica, el Morrongo, el Gurugú i la Caracola, llocs obligatoris per a visitar a l’estiu. A més de les seues esplèndides platges, poden visitar-se el Convent de Sant-Francesc, l’Edifici Gòtic o l’Ermita de Sant Gregori, entre altres.

Peníscola

Peníscola

Situat en el Baix Maestrat, Peníscola compta amb vora de 8 mil habitants. El seu terme municipal es divideix en: Irta, Poatx, la Redonda i la caseria del Port Blau. Com que és una ciutat amb molt de passat històric, en té llocs tan emblemàtics que, fins i tot, han sigut zona de rodatge per a sèries internacionals d’èxit. Si la visites no et perdes el Castell de Peníscola, el monument al Papa Luna, la casa de les petxines o la cala del Pebret i Russo.