El pròxim 13 i 14 de juliol tindrà lloc, en plena Serra de Mariola i a l’aire lliure, una de les representacions més populars de la Comunitat Valenciana: “La llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa”. L’última edició la van viure al voltant de dos mil persones.

La història conta que un poble havia d’escollir per sorteig una persona per a calmar la gana d’un drac famolenc. Un dia li va tocar a la filla del rei, però esta va ser salvada per Sant Jordi, que allibera per sempre als vilatans del malefici.

300 actors i més de 400 participants donaran vida als personatges de l’obra: reis, donzelles, gremis i un poble atemorit per salvar la princesa de les urpes del drac. En la representació tindrà lloc balls, música en directe, focs i efectes especials que donaran vida a un espectacle que s’organitza a Banyeres de Mariola des de fa més de 30 anys. Esta increïble experiència només es pot gaudir cada tres anys.

La representació començarà a les 22 hores al Parc Municipal Vil.la Rosario de Banyeres de Mariola. Ja es poden adquirir les entrades anticipades al web www.llegendasantjordi.com i a l’oficina de Turisme de Banyeres de Mariola.