Castelló de la Plana

 

Què fer en octubre

FeCStival 2019

5 d’octubre

FeCStival KIDS 2019

5 d’octubre

Què visitar a Castelló de la Plana

Illes Columbretes

Les Columbretes és un dels petits espais insulars de major interès ecològic del Mediterrani. De les 4 illes existents només es pot visitar l’Illa Grossa (l’única habitada). L’itinerari es fa en grups reduïts de persones sempre acompanyades pels monitors o pels guardes, que faran una explicació dels aspectes més rellevants de la reserva. La visita dura entre una i dues hores.

Desert de les Palmes de Castelló

Desert de les Palmes

Les terres d’este parc natural han estat poblades des del neolític, encara que reben el seu nom dels carmelites descalços que escogiren este lloc per a retirar-se i dedicar-se a la contemplació i oració. Al Desert podràs trobar diferents itineraris on coneixeràs llocs com el el Castell de Montornés, l’Ermita de les Santes i gaudir de la fauna i flora autòctones.

Planetari de Castelló

Planetari

Situat en el Grau, és el primer edifici d’estes característiques que es construeix a la Comunitat Valenciana. Des de la seua inauguració al 1991 ha estat un focus de divulgació de la ciència i de l’entreteniment a la ciutat de Castelló, com diverses edicions de Jornades d’Astronomia o observacions d’esdeveniments astronòmics com eclipsis de sol o lluna.