Situat en un dels punts més alts del Racó d’Ademús, concretament a 1.560 metres sobre el nivell del mar, es troba la Creu dels tres regnes. Punt en el qual conflueixen terres aragoneses (Veguillas, Terol), castellanes (Salvavañete, Conca) i valencianes (Ademús, València).

Tal com explica la llegenda, en temps medievals, els reis castellans, aragonesos i valencians es reunien en aquest punt “sense amo” per a tractar assumptes de la corona. Se li denomina d’aquesta forma perquè cada rei estava assegut en la seua part de regne, de manera que tots estaven en igualtat de condicions.

Aquest lloc, declarat Paratge Natural Municipal en 2014, es troba en molt bon estat ambiental ja que ha sigut escassa la pressió humana en ell en els últims anys. Un dels llocs més recomanats per a visitar és el Barranc del Recuenco, situat a més d’1.300 metres d’altura, pel qual descendeix el riu Ebrión. És possible accedir a ell des de València per la A-3 fins a Utiel i continuant per la N-300 cap a Terol o des d’Ademús per la N-420 adreça Conca. En els dos casos podem trobar un desviament senyalitzat a Arroyo Cerezo, lloc en el qual es troba la Creu dels tres regnes.