La Diputació de Castelló ha inaugurat la 3ª edició de la Llum de la Memòria, una exposició que traslladarà 53 obres d’art restaurades a quatre seus de les localitats Xèrica i Caudiel.

El president de la corporació provincial, Javier Moliner, assegura que amb aquesta iniciativa “es creen més oportunitats perquè més gent s’acoste a descobrir els autèntics tresors que tenen aquests pobles de l’interior”. A més, amb aquesta exposició “duen a terme la cura del patrimoni i de la seua divulgació el millor reclam per a dinamitzar els pobles, donar-los més oportunitats de futur i consolidar el coneixement de la seua història i els seus orígens”. Més d’11.000 persones van assistir a les dues Edicions anteriors de la Llum de la Memòria, situades a Vilafermosa i Castellfort i Benassal, respectivament.

Des de la corporació provincial esperen que en l’edició d’enguany “s’aconseguisquen xifres històriques”. Per a açò, s’ha creat una gran campanya en mitjans de comunicació, xarxes socials i altres suports comunicatius.