A Meliana es vol crear marca. Enguany, el poble de l’Horta Nord ha començat a crear una atractiva campanya que busca en les seues arrels la fórmula turística per atraure gent de la ciutat i altres pobles i així dinamitzar la seua economia local.

Meliana espera mostrar-li al món el seu aroma i sabor, promocionant tots els prodigiosos racons d’horta quasi eterna. La campanya pretén enganxar a xarxes socials a la gent amant de la bona gastronomia amb tot el que Meliana pot oferir, sent garantia de qualitat i tradició. Amb l’horta com a guardiana i els seus cuiners i cuines com a mestres, Meliana vol donar a conèixer els seus aliments i la seua millor cuina.

???????? Començarem a contestar la pregunta a través de moltes persones que fan gran ser poble: Per què Meliana és un bon lloc? ✔️ Contesta Pep de Ca Pepico. #MelianaBonLlocAjuntament de Meliana——————

Publié par Meliana Bon Lloc sur jeudi 9 mars 2017

Així, Meliana posa en valor la seua horta amb la marca “Meliana bon lloc”. Un exemple de l’aposta del poble per fer-se un lloc redescrobrint i promocionant els seus orígens. Així, també la llengua ha servit per a cohesionar el poble i fer-lo més acollidor, ja que Meliana firmà amb Troballengua la campanya “Ací t’entenem”.