Un any més, Xàtiva acull la seua Fira d’Agost. Esta festivitat celebrada des de 1250 per privilegi de Jaume I, fa que la ciutat es convertisca en una vertadera capital mundial, i és que durant cinc dies, tots els carrers i places estan plens de gent de totes les parts del país i de l’estranger.

Des del 15 al 20 d’agost tindran lloc a muntó d’activitats com concurs de tir i arrossegue, el 40 Trofeu internacional de tenis Orysol, nit del cant d’albaes, trofeu de motociclisme, cicle de teatre infantil, 48 Festival de bandes de música o el Festival de la cançó. A més, hi haurà tendetes artesanals, atraccions de fèria, animació al carrer, concerts de música entre molts altres. D’entre les novetats d’enguany destaca el nou espai multimèdia dirigit a gent jove on es duran a terme competicions de videojocs. Pots consultar la programació completa ací

L’àrea d’igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva continuarà amb la campanya #NoésNo, que estarà present durant cada dia de festa per a promoure les relacions lliures i igualitàries i, sobretot, per tractar d’evitar agressions sexuals.